Rauwkost voorjaarsgroenten | verse kaas | Grevenbroecker
Luikse salade | boterboon | Nicola | meloes-ui
Soepje | asperge | ei | peterselie | crumble
Oliebol | eekhoorntjesbrood | snijbiet
Belgische asprge | lavas | korenaar | Parmezaan
Tartaar | gele biet | tempura van lente-ui | ijspegel
Quinoa | groene asperge | jonge wortel | zoet-zure groenten
** Asperge | gepocheerd ei | bieslookpuree | mousseline
5 bereidingen van groenten:
Raap | geglaceerd | tempura | geitenkaas
Bloemkool | “OFYR” | mizuna
Pizza | baba ganoush | jonge courgette | Parmezaan
Kastanjechampignon | geplette aardappel | zomertruffel
Puree | erwt | groene groenten | girolles | demi-glace
Aardbei | yoghurt | rabarber | Leuvense honing | vanille-ijs
Menu met Mariette’s favorieten
Rauwkost | voorjaarsgroenten | verse kaas | Grevenbroecker
Luikse salade | spek | Duroc | boterboon | meloes-ui
Soepje | asperge | grijze garnaal | peterselie | crumble
Oliebol | wulk | eekhoorntjesbrood | snijbiet
Gravad lax | Loch Duart | groene asperge | zoetzure groenten
Koningspoon | Belgische asperges | lavas | korenaar
Tartaar | rund | oestertempura | wasabicrème | ijspegel
** Langoustine | buikspek | asperge | tomaat | bieslook
Lamsbout | aan het spit | "OFYR" | paksoi
Entrecote | Black Angus | ossenstaart | gesmolten aardappel
PIzza | baba ganoush | jonge courgette | Parmezaan
Kastanjechampignon | geplette aardappel | zomertruffel
Puree | erwt | groene groenten | girolles | demi-glace
Aardbei | yoghurt | rabarber | Leuvense honing | vanille-ijs
Groentemenu: 80
Menu: 84
Extra gerecht: 18
Onze menu's worden per tafel geserveerd. In dit menu hoeft u geen keuze te maken. Wij zetten alles in het midden van tafel om te delen met uw tafelgenoten. Een combinatie van onze 2 menu's is altijd mogelijk.