Reserveren

Van donderdag tot en met maandag zijn wij geopend van 12u00 tot en 13u30 (aankomstuur) en van 18u30 tot 20u00 (aankomstuur). Wij sluiten om 23u30. Wij vragen om uw uur van reservatie te willen respecteren.

Via de website kan u voor max 5 personen reserveren. Voor grotere reservatie vragen wij u om ons telefonisch te contacteren. Om de werking van onze keuken vlot te laten verlopen serveren wij vanaf 6 personen enkel een vooropgesteld menu per tafel.

Mogen wij vragen om er rekening mee te houden dat er in de straat aan de zijkant van de bistro niet geparkeerd kan worden.

In geval van dieet of allergie:
Allergieën, speciale diëten, zwangerschap of speciale eetgewoontes, vragen wij om vooraf door te geven. Zo niet, dienen wij hiervoor een supplement van € 10 per aanpassing aan te rekenen.
Helaas kunnen wij niet aan alle allergenen en diëten tegemoetkomen. Deze zijn enkel mogelijk als ze niet te ingrijpend zijn voor de signatuur van onze keuken. Daarom kunnen wij aanpassingen weigeren als wij geen volwaardig alternatief kunnen voorzien.
Wij kunnen rekening houden met volgende allergieën en eetgewoontes:
Zwangerschap, noten, schaal- en schelpdieren, pescotarisch, vegetarisch, gluten en visallergie.
 Veganistisch is niet haalbaar voor ons. 


Reserveren
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x