Lunch

Voorgerecht (keuze)
Tartaar | rund | oestertempura | radijs | crème van wasabi | gazpacho
Schotse zalm | Loch Duart | gravad lax | tartaar | asperge
Tartaar | gele biet | tempura van lente-ui
Salade | hopscheuten | gerookte forel | waterkers | ei (+10)
Ganzenlever | gebakken | ossenstaart | witloof | pastinaak | jus madeira (+6)
Salade van kreeft | eendenlever | Granny Smith | honingvinaigrette (+18)
Salade | hopscheuten | waterkers | ei | croutons (+10)

** Tussengerecht ** (optioneel)
Hopscheuten | Hollandaise | grijze garnalen | handgepeld | eitje

Hoofdgerecht (keuze)
Onglet | pommes pont neuf | asperge | ossenstaart | Bordelaise
Lam | spitskool | tuinboon | erwt | gesmolten aardappel
Rivierpaling | skrei | "in het groen" | venkel | peterselie | aardappel
Zeetong | morilles | époisses | kreeftenbearnaise (+18)
Asperges | hoeve-ei | peterselie | botersaus | aardappel
met handgepelde garnalen (+9) -- met gerookte zalm (+9)   

Dessert (keuze)
Crème brûlée | saffraan | vanille
Gebakken ananas | kokos | vanille-ijs
Kaasbord | marmelade van kweepeer en sinaasappel (+9)
Dame blanche | klassiek | chocoladesaus | slagroom | vanille-ijs (+5)
(Onze signatuur is vers gedraaid roomijs van hoevemelk en vanille uit Madagaskar)

Voorgerecht - hoofdgerecht - dessert: 49
** Extra tussengerecht: 25

Onze lunch: wordt geserveerd per tafel - enkel 's middags - uitgezonderd op zondagmiddag (of feestdagen) - wisselend lunchmenu volgens marktaanbod.
Zowel in voorgerecht als hoofdgerecht, hebben we voor ieder wat wils: vlees - vis - veggie.

Lunch
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x