Voorgerecht (keuze)
Maatjesharing | asperge | tomaat | boontjes | zure room
Schotse zalm | Loch Duart | gravad lax | groene asperge | lavas
Zeeuwse mosselen | papillot | tomaat | rode ui
Vitello tonnato 3.0 | kalfsvlees | crème van artisjok | kortgebakken tonijn
Burrata | tomaat | fijne ratatouille | basilicum
Hoofdgerecht (keuze)
Onglet | "Ten Halve" | tagliata | gegrilde aardappel
Vol au vent | hoevekip | rollade | prei | girolles | verse frietjes
Zeeduivel | Griekse pasta | kreeft | artisjok
Wagyu | ribeye | verse frietjes | choron | sucrine (min 2 pers) (+20pp)
Bloemkool | “OFYR” | hoeve ei | crispy quinoa | graanmosterd
Met handgepelde garnalen (+9) – met gerookte zalm (+9)
Dessert (keuze)
Cerises jubilé | amandel | vanille-ijs
Sabayon | aardbei | vanille-ijs
Kaasbord | brioche | marmelade van rabarber en mandarijn (+9)
Dame blanche | klassiek | chocoladesaus | slagroom | vanille-ijs (+ 5)
(Onze signatuur is vers gedraaid roomijs van hoevemelk en vanille uit Madagaskar)
Voorgerecht - hoofdgerecht - dessert: 49
** Extra tussengerecht: 20
Onze lunch: wordt geserveerd per tafel - enkel 's middags - uitgezonderd op zondagmiddag (of feestdagen) - wisselend lunchmenu volgens marktaanbod.
Zowel in voorgerecht als hoofdgerecht, hebben we voor ieder wat wils: vlees - vis - veggie.