Voorgerecht (keuze)
Coquille | carpaccio | bloemkool | aardpeer | avruga
Gebakken eendenlever | appel | witloof | vleesjus met Madeira (+5)
Vitello tonnato 3.0 | kalfsvlees | crème van artisjok | kortgebakken tonijn
Wilselse aardappel | gerookte zalm | grijze garnaal | witte wijn | zure room
Terrine | geitenkaas | pastinaak | lente-ui
** Tussengerecht (optie)
Oesters | witloof | plankton | wittewijnsaus
Hoofdgerecht (keuze)
Catch of the day | open ravioli | grijze garnaal | witloof | hoorn des overvloeds
Steak tartaar | verse frietjes | kropsla
Parelhoen | andijvie | witloof | fine champagne
Wagyu | ribeye | verse frietjes | witloof (min 2 pers - +23pp)
Tarbot | spinazie | aardappel | garnaal | schaaldierenbearnaise (+18)
Spitskool | crème van witte bonen | snijboon | girolle
Dessert (keuze)
Poire Belle Hélène | gepocheerd | chocolade | vanille-ijs
Café glacé | granité van koffie | vanille | kletskop
Kaasbord | noten-rozijnenbrood | marmelade van appel en vijg (+9)
Dame blanche | klassiek | chocoladesaus | slagroom | vanille-ijs (+ 5)
(Onze signatuur is vers gedraaid roomijs van hoevemelk en vanille uit Madagaskar)
Voorgerecht - hoofdgerecht - dessert: 49
** Tussengerecht: 22
Onze lunch: wordt geserveerd per tafel - enkel 's middags - uitgezonderd op zondagmiddag (of feestdagen) - wisselend lunchmenu volgens marktaanbod.
Zowel in voorgerecht als hoofdgerecht, hebben we voor ieder wat wils: vlees - vis - veggie.