Voorgerecht (keuze)
Makreel | boontjes | tomaat | kropsla | rode ui
Schotse zalm | Loch Duart | gravad lax | groene asperge | lavas
Gebakken eendenlever | ossenstaat | pastinaak | witloof
Vitello tonnato 3.0 | kalfsvlees | crème van artisjok | kortgebakken tonijn
Kreeft | tomaat | salpicon | pompoen (+10)
Burrata | tomaat | caponata | basilicum
** Tussengerecht (optie)
Mor oesters (3 stuks) | witloof | plankton | girolles | witte wijnsaus
Hoofdgerecht (keuze)
Buikspek | bbq aardappel | Clémence | jonge bloemkool
Hoevekip | “vol au vent” | prei | girolles | frietjes
Kabeljauw | spinazie | grijze garnaal
Wilde eend | chiconette | bospaddenstoel (+5)
Bloemkool | “OFYR” | hoeve ei | crispy quinoa | graanmosterd
Met kaviaar (10gr + 20) – met gerookte zalm (+9)
Dessert (keuze)
Crème brûlée | saffraan | vanille
Frangipane | bladerdeeg | vijg
Kaasbord | brioche | marmelade van rabarber en mandarijn (+9)
Dame blanche | klassiek | chocoladesaus | slagroom | vanille-ijs (+ 5)
(Onze signatuur is vers gedraaid roomijs van hoevemelk en vanille uit Madagaskar)
Voorgerecht - hoofdgerecht - dessert: 49
** Tussengerecht: 32
Onze lunch: wordt geserveerd per tafel - enkel 's middags - uitgezonderd op zondagmiddag (of feestdagen) - wisselend lunchmenu volgens marktaanbod.
Zowel in voorgerecht als hoofdgerecht, hebben we voor ieder wat wils: vlees - vis - veggie.