Onze menu's

Menu op basis van Mariette's favoriete groenten

Zomergroenten | verse kaas | Grevenbroecker
Taglierini | kwartelei | grondwitloof | platte peterselie
Loempia | aubergine | courgette | rode curry
Pani puri | taraar van chioggia biet | hoorn des overvloeds

Tomaat | caponata | gaspacho
Open ravioli van koolrabi | hakaido | boekweit | ajo blanco
Salade van spruitjes | rode ui | geitenkaas | tempura

** Ei | gefrituurd | prei | brioche | herfsttruffel **

5 bereidingen van groenten:
Jonge bloemkool | BBQ aardappel | Clemence
Aubergine | baba ganoush | granaatappel
Wortel | stoemp | demi-glace van groenten
Risotto | bospaddenstoel | pesto | basilicum
Witloof | roscoff ui

Kroketje van rijstpap | vijg | saffraan  


Menu met Mariette’s favorieten

Zomergroenten | verse kaas | Grevenbroecker
Pani puri | tartaar van chioggia biet | hoorn des overvloeds
Loempia | tijgergarnaal | courgette | rode curry
Taglierini | gerookte steur | kwartelei | grondwitloof | avruga

Makreelfilet | gebrand | boontjes | bouillon van langoustine
Tomaat | caponata | kreeft | pompoen
Gravad lax | mosterdcrème "De Ster" | groene asperge | zoetzure venkel

** Zeeduivel | mossel | parelcouscous | kropsla | artisjok | safraan ** 

Wilde eend | chiconette | bospaddenstoel
Buikspek | gelakt | rosscoff-ui
BBQ aardappel | Clemence | jonge bloemkool
Mini-aubergine | baba ganoush | granaatappel
Jonge wortel | stoemp | demi-glace van groenten

Kroketje van rijstpap | vijg | saffraan 


Groentemenu: 84  
Menu: 88
Tussengerecht: ** 18

Onze menu's worden per tafel geserveerd. In dit menu hoeft u geen keuze te maken. Wij zetten alles in het midden van tafel om te delen met uw tafelgenoten. Een combinatie van onze 2 menu's is altijd mogelijk. 

Vrijdag en zaterdagavond serveren wij enkel ons volledig menu (met tussengerecht). 

Onze menu's
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x