Dip | pesto | pompoen | curry | pan cristal
Kroketje | bloemkool | rode kool | sriracha | pinda
Cannelé | gieser Wildeman | eekhoorntjesbrood | truffelcrème
Thaise salade | papaya | nori | groene curry
Biet Wellington | bladerdeeg | rode biet | herfstsalade | sucrine
Mousse van bloemkool | Parijse paddenstoel | aardpeer
** Open ravioli | knolselder | witloof | zeekraal | girolle
5 bereidingen van groenten:
Aardappel | andijvie | witloof | truffel
Gnocchi | eekhoorntjesbrood | krulkool | crème van paddenstoel
Kroket | schorseneer | aardappel
Gele biet | raap | appel | okkernoot
Aardpeer | pastinaak | Cevenne-ui | blauwe kaas
Panna cotta | chocolade | passievrucht | mango
Menu (groenten) 4 gangen: 75
Menu (groenten) 5 gangen: 88
Dip | pesto | pompoen | curry | pan cristal
Kroketje | bloemkool | rode kool | sriracha | pinda
Cannelé | gieser Wildeman | eekhoorntjesbrood | truffelcrème
Thai beef | salade | gerijpte entrecote | groene curry
Caesarsalade | fazant | buikspek | rode biet | sucrine
Coquille | aardpeer | bloemkool | avruga
** Open ravioli | pladijs | grijze garnaal | handgepeld | witloof
Haas | filet | Harlekijn
Hert | filet | Grand Veneur
Gnocchi | eekhoorntjesbrood | krulkool | crème van paddenstoel
Kroket | schorseneer |aardappel
Gele biet | raap | appel | okkernoot
Panna cotta | chocolade | passievrucht | mango
Menu 4 gangen: 79
Menu 5 gangen: 92
Onze menu's worden per tafel geserveerd. In dit menu hoeft u geen keuze te maken. Wij zetten alles in het midden van tafel om te delen met uw tafelgenoten. Een combinatie van onze 2 menu's is altijd mogelijk. Voor de vlotte werking van de keuken serveren wij vanaf 6 personen enkel ons vooropgesteld menu.