Pastinaak | "OFYR" | Cevenne ui | aardpeer | stilton
| 24 |
Crème van kropsla | spitskool | girolle | sakura
| 24 |
Gnocchi | boerenkool | truffelvelouté | hoorn des overvloeds
| 24 |
Dim sum | miso boullion | witloof | snijboon | kwartelei | 24 |
Black Angus hamburger | Parmezaan | eendenlever | truffelmayonaise | compote van sjalot en witloof
| 26 |
Dim sum | buikspek | kwartel ei | grondwitloof | ramenjus | kreeft
| 28 |
Open ravioli | catch of the day | knolselder | witloof | zeekraal | girolle
| 38 |
Wilde eend | biet “Wellington” | vijg
| 40 |
Fazant | witloof | spruitjes | fine champagne | 44 |
Patrijs | roodpoot | raap | appel | eendenlever | aardappelchips
| 50 |