Warm

Pastinaak | "OFYR" | Cevenne ui | aardpeer | stilton
24
Crème van kropsla | spitskool | girolle | sakura
24
Gnocchi | boerenkool | truffelvelouté | hoorn des overvloeds
24
Dim sum | miso boullion | witloof | snijboon | kwartelei24
Black Angus hamburger | Parmezaan | eendenlever | truffelmayonaise | compote van sjalot en witloof
26
Dim sum | buikspek | kwartel ei | grondwitloof | ramenjus | kreeft
28
Open ravioli | catch of the day | knolselder | witloof | zeekraal | girolle
38
Wilde eend | biet “Wellington” | vijg
40
Fazant | witloof | spruitjes | fine champagne 44
Patrijs | roodpoot | raap | appel | eendenlever | aardappelchips
50
Entrecote | Ternera Gallega | gerijpt | pommes fondant | sucrine | vleesjus
52
Tarbotmoot | kreeft | bloemkool | geplette aardappel65


Warm
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x